Kivitelezés

Tervezés

Személyi állományunk összetétele alapján épületgépészeti terveket, szakvéleményeket készítünk. Valamint levesszük a válláról a gázszerelési munkálatok esetén a komplex engedélyeztetési eljárás feladatait.

Kivitelezés


A kivitelezési munkálatok előtt nagy figyelmet fordítunk a precíz, korrekt árajánlat készítésnek és az egyedi feladatokhoz mérten a legoptimálisabb termékek kiválasztásának. Több szakemberrel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk kiválasztani a megfogalmazott egyedi igényeknek legjobban megfelelő épületgépészeti rendszert.


A rendszer kiépítését a munka volumenétol és a szabad kapacitási lehetőségeinktől függően igyekszünk minél hamarabb elkezdeni, illetve a mindenkori Megrendelői kérések időpontjában annak eleget tenni.

Gépeink, eszközeink, felszereltségünk bármely szerelési tevékenység elvégzésére alkalmas. Cégünk az egyedi és korszerő technológiákat ötvözi a hagyományos szereléssel és az így alkalmazott épületgépészeti technológiák nagy részével képesek vagyunk a szereléseket elvégezni. Célunk, hogy minden megrendelőnk számára megfelelő minőséget, gazdaságos és biztos üzemelést kielégítő munkát végezzünk.

Gépparkunk fejlettségét jellemzi, hogy a Soproni Víz- és Csatornamu után elsoként rendelkeztünk 2db csokamerával valamint csofagyasztó, és duguláselhárító berendezésekkel, melyek bérbeadásával, kölcsönadásával is foglalkozunk.

Mindennemu technológiai szerelésekre készen állunk, többek közt réz vezetékek, pressgas, muanyagcsöves rendszerek, PVC, kpe, vascsövekkel.

Eszközeink karbantartásával a hosszú élettartamuk elérésére törekszünk, az elöregedett, tönkrementeket pótoljuk, hogy a szereléseket megfelelo színvonalon végezhessük.

A kivitelezési munkákat digitális fényképrögzítéssel dokumentáljuk, a beépített berendezések beüzemelésével, muködéshez szükséges jegyzokönyvek, engedélyek beszerzése után adjuk át a tisztelt Megrendelo részére.


A szakembereink által végzett rendszeres karbantartás több éves tapasztalat alapján 30-40 %-kal megnöveli a berendezések élettartamát és 60-70 %-kal csökkenti a javítás díjköltségeit.

Nagymértékben no az üzembiztonság és legtöbb esetben megelozhetok a váratlan hibák kialakulásai.

   

A karbantartási tevékenységet végzo szakembereink a beszabályozási és beállítási értékek rögzítésével optimalizálják a készülék üzemét, kiértékelik az üzemelési tapasztalatokat. Minden esetben felhívják az üzemelteto figyelmét a berendezések rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges átalakításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.

   
  Tel.:   99/508-571
  Fax.:  99/508-572
 
Rólunk       Kivitelezés       Üzlet       Termékeink       Kapcsolat